Bli VIP på en konsert eller et arrangement

vip-ticketsDu kan bli VIP enten ved å vinne VIP-billetter eller ved å betale en formue for VIP-billetter. Du kan altså satse på flaks eller pengemakt.

Eksklusive VIP-billetter

Mange konserter og arrangementer har egne VIP-billetter, men de kan koste skjorta og spesielt dersom det er en verdensberømt artist som spiller. VIP-billetter til Justin Biebers neste besøk til Norge koster hele 17 000 kroner, så de som kjøper disse billettene bør i hvert fall håpe at Bieber faktisk gjennomfører hele denne konserten.

Vinn billetter

Dersom du ikke har lyst til å ta opp lån for å kjøpe billett, bør du heller satse på å vinne en VIP-billett. Sjansene for å vinne er ganske små, men du setter deg i hvert fall ikke i gjeld for å få oppleve konserten. Sjekk på internett for å finne aktuelle konkurranser. Slike konkurranser arrangeres ofte av musikksider eller radiostasjoner.

Hva kan en VIP forvente?

Det varierer litt etter hvilken konsert det er. Noen ganger kan man få stå helt fremst, eller man kan få en egen losje med mat. Andre ganger kan man få backstagepass, autografer eller ulike fordeler. VIP-opplevelsen skal i hvert fall skille seg ut fra det man får dersom man kjøper en vanlig billett.