Gratis på konsert – hvordan?

shutterstock_415055842Kan man gå gratis på konsert? Ja, noen ganger er det mulig. Selvsagt deles det ikke ut gratisbilletter i hytt og vær. De som arrangerer konsertene vil jo gjerne tjene penger på dem. Men, kanskje du er heldig og får en gratisbillett likevel.

Jobb frivillig

Noen ganger kan frivillige som hjelper til før konserten få gratisbilletter som takk. Det er ikke alle konserter og arrangementer som belønner de frivillige på denne måten, men noen gjør det. Dersom man jobber frivillig under selve konserten, får man selvsagt også komme gratis inn, men da må man huske at man først og fremst er der for å jobbe. Man må ikke glemme jobben mens man hører på musikken.

Delta i konkurranser

Det er også vanlig at man kan vinne billetter til konserter og festivaler. Konkurransene kan foregå på nett eller kanskje på radioen. Du kan gjerne søke etter slike konkurranser på nett eller følge med i aviser og blader eventuelt andre steder det kan tenkes at slike konkurranser blir annonsert.

Bli invitert

Av og til arrangerer bedrifter turer til konserter og festivaler. Dersom din bedrift ikke gjør det kan du jo foreslå dette som en alternativ firmatur. Velg i så fall en musikksjanger de fleste liker.