Motörhead har et spill

Store stjerner blir lagt merke til, også av spillutviklere. Det har kommet mange spilleautomater med kjente musikere som tema, og nå har også Motörhead fått sitt eget spill. Spillet har en spennende oppbygning der hjulene har ulikt antall rader.

Mange innsatsnivåer

De to første hjulene i spillet har 3 rader. Hjul tre og fire har 4 rader, mens hjul fem har 5 rader. Antallet gevinstlinjer er 20, og spillerne kan velge hvilket innsatsnivå de vil spille med. For hvert nivå satses 20 nye mynter i den myntverdien man har valgt. Spillet har en teoretisk utbetaling på 96,98 %, noe som er svært høyt.

Mange ekstrainnslag

Det er ikke bare musikken som gjør dette spillet spennende. Det dukker også opp en hel mengde ekstrainnslag. Spillet har stablede jokere, som gjør det mulig å få mange jokere samtidig på samme hjul. Det øker vinnersjansene. Når innslaget Mystery Reel kommer, blir et eller flere hjul dekket av gullmasker. Når hjulene stanser, forvandles maskene til det symbolet som gir spilleren størst gevinst. Test ut spillet hos et casino i dag, og oppdag enda flere ekstrainnslag. For plutselig kan spillskjermen begynne å riste! I så fall er det ingenting i veien med datamaskinen din. Du har bare utløst Bomber-innslaget. Flyalarmen går, spillet legges i mørke og lyskasteren suser rundt. Også i dette innslaget spiller gullmaskene en viktig rolle, men her vil alle gullmasker bli til samme symbol.

Gratisspinnene er ikke glemt

Motörheads spilleautomat har selvsagt også gratisspinn, noe alle spillere setter pris på. Med tre scattersymboler vinner man 10 gratisspinn, og Mystery Reel kan også aktiveres under gratisspinnene. Det trenger heller ikke å koste en formue å spille dette spillet. Innsatsen kan justeres fra 0,20 til 200 euro per spinn. Det er også mulig å teste spillet som gratisversjon før man satser egne penger.