Guns N’ Roses store suksess

Guns N’ Roses kan trygt kalles et av verdens mest kjente band, og hadde sin glanstid på slutten av 1980- og i starten av 1990-tallet. De står bak store hiter som «Paradise City», «Sweet Child o’ Mine» og «Welcome to the Jungle» som fremdeles er veldig populære den dag i dag.

Beholdt den gamle stilen

Mens de fleste hard rock-bandene på den tiden hadde gått over til en versjon av rock kalt «pop-rock», klarte Guns N’ Roses å beholde den gamle og tradisjonelle stilen. Dette førte til at de fikk mange fans, og debutalbumet som kom ut i 1987 slo sterkt igjennom med en rekke hitlåter.I 1990 returnerte bandet tilbake til studio med mål om å gi ut en ny plate. Etter en rekke utskiftninger av bandmedlemmer ble arbeidet med å spille inn nye låter igangsatt. Det viste seg at bandet hadde nok sanger til å gi ut to album, noe som ble en kjempesuksess.

Stor popularitet

Guns N’ Roses er et såpass legendarisk band at man kan finne navnet deres utenfor musikkverdenen også. Et eksempel er i nettcasinoverdenen, der vi kan trekke fram spilleautomaten fra NetEnt som bærer samme navn som bandet. En sikker ting er at dette er et navn som nærmest oser av kvalitet og popularitet.Denne spilleautomaten har 20 gevinstlinjer, samt en herlig spilleliste som består av alle de kjente klassikerne til Guns N’ Roses. Du kan velge selv hvilke sanger du vil høre på når du spiller, så det er garantert full trøkk fra første stund. Det aktiveres også et bonushjul når du lander på utvalgte symboler.

Guns N’ Roses i nyere tid

Etter flere utskiftninger av bandmedlemmer gjennom årene, gjennomførte bandet i 2006 en verdensturne med Dizzy Reed og Axl Rose som de eneste medlemmene som var igjen fra gullalderen. I 2008 ga de ut deres første plate på femten år, som bærer navnet «Chinese Democraty». Fra april 2016 har Guns N’ Roses spilt en rekke konserter.