Hvordan komme seg inn back stage

88f4e8c87a51e9108e67ac7e3f9990caMange drømmer om å komme seg back stage på en konsert for å komme litt nærmere idolene sine. Det finnes flere muligheter til dette. Noen prøver å snike seg back stage, men det beste er å gjøre det på lovlig vis.

Vinn konkurranser

Du kan satse på å vinne en konkurranse. Det blir jevnlig arrangert konkurranser der man kan vinne både konsertbilletter og backstagepass. Selvsagt trenger man flaks for å vinne, men dersom man ikke prøver vinner man i hvert fall ikke. Delta på alle konkurranser du finner.

Bli journalist

Dersom du får deg en freelancejobb eller en fast jobb som musikkjournalist, vil du ofte få sjansen til å komme back stage. Da må du huske at du er der for å jobbe og ikke oppføre deg som en hysterisk tenåring. Sett jobben først.

Skaff deg de rette vennene

Hvis du blir kjent med folk som jobber på konserten eller jobber for bandet, kan du be dem om å skaffe deg et backstagepass. Du kan også bli kjent med noen som jobber i plateselskapet, eller prøve å bli kjent med bandmedlemmene. Hvis du blir igjen etter at konserten er slutt, kan det hende du blir invitert back stage fordi du er en ekstra utholdende fan.