Rockeventer 2016

shutterstock_301404419Rockefestivaler blir arrangert over hele verden og man trenger ikke engang å dra utenlands for å oppleve store og kjente band. På en festival kan man dessuten oppdage nye og ukjente band og kanskje få nye favoritter å høre på.

Norske festivaler

RjukanRock blir arrangert den andre helgen i juni hvert år. Bergenfest arrangeres også i juni og byr på variert musikk. I Oslo kan man besøke Norwegian Wood. Tons of Rock arrangeres i Halden i juni. Midnattsrocken i Lakselv i juli er en populær festival der man kan oppleve både musikk og midnattssol. I Kvinesdal arrangeres Norway Rock Live i juli. Slottsfjellfestivalen i Tønsberg er også veldig populær. Vil du til fjells, kan du dra på Vinjerock i Oppland. Månefestivalen i Fredrikstad byr på musikk fra mange sjangere. Senere på sommeren arrangeres Raumarock, Øyafestivalen og Pstereo. Dette er bare noen av de norske rockefestivalene du kan besøke.

Festivaler i utlandet

Har du tenkt deg på ferie til utlandet bør du absolutt sjekke om det blir arrangert en rockefestival i nærheten av der du skal feriere. Da kan du slå to fluer i én smekk ved å både få en avslappende ferie og samtidig oppleve ny og spennende musikk i andre land.